Om oss

Om oss

Velkommen til Rodgers i Norge


Vi elsker orgel!Vi som har valgt å inngå i teamet som presenterer Rodgers i Norge er kjempeglad i orgel. For oss er orgel noe som gir alle muligheter og som ikke bare representerer en type musikk. Kreativitet, innovasjon bygget på tradisjon gir alle som elsker orgel nye muligheter!


Vår salgssjef , Jan Erik Norheim har mer enn 40 års erfaring som organist, komponist og som salgsmann i musikkbransjen. Han er salgssjef for Kirkeorgel Strandskogen sin satsning på Rodgers i Norge.

En mer redelig salgsmann finnes knapt. Her kan du komme med ethvert orgelspørsmål og vi gir deg svar som danner et godt beslutningsgrunnlag for valg av orgel.

Han som trekker i trådene og legger tilrette for gode avtaler, klare bestillinger og god service heter Arnt Frode Strandskogen.  Med sin erfaring fra næringslivet har han aldri forlatt sitt kundefokus. En fornøyd kunde, en fornøyd organist eller kantor , og en fornøyd menighet er alltid målet. Siden folk er forskjellige skal utvalget av instrumenter være komplett. Og det er det med Rodgers i vår portefølje.   

Når vi foretar installasjon og service så er det med topp kvalifiserte samarbeidspartnere. Matthias Becker er viden kjent for sin spisskompetanse som orgelbyggmester,men også innen elektroniske instrumenter. Selvsagt tilbys også pipeorgel eller hybridløsninger!

Lars A. Mensonides er organist og innehar høyskoleutdanning innen elektronikk fra hollandsk universitet. Spør oss mer om flere som står til din rådighet. For et lag!  Vi elsker orgel!

Christian Dekke innehar høyst sansynlig landets bredeste erfaring og samtidig lengste fartstid med elektroniske orgler i Norge. Han er servicetekniker av rang og er knyttet til oss for oppdrag av enhver teknisk art. Din trygghet for at enhver justering eller feilretting er i de allerbeste hender!


All slags musikk kan spilles på orgel. Er organisten dyktig nok og orglets kapasitet tilstrekkelig,åpner Rodgers for musikkutøvelse uten grenser!


Rodgers orgler


     i Norge 


     KIRKEORGEL STRANDSKOGEN AS 

 

Vi er her for deg !

Det er hyggelig at du mailer eller ringer oss for en seriøs orgelprat. 

 Vi lytter gjerne til dine synspunkter og ønsker. Sammen med våre kunder øker vi hver dag kunnskapen om det digitale orglets muligheter.

                              

ÅpningstiderMan - Fre: 08:30 - 16:30


Lørdag :

e-post henvendelser og SMS


Søndag: STENGT


Vårt hovednummer er:


( +47 ) 21050660 ( tastevalg )

Kontakt oss
E-POST: jan.erik.norheim@kirkeorgel.no

Telefon: (+47) 91868861

© Copyright

Kirkeorgel Strandskogen AS

 & Rodgers. All Rights Reserved.